provincie Limburg.be provincie Limburg

Stel je project voor

De website www.limburg1914-1918.be wil een zo volledig mogelijk aanbod bieden van projecten en verhalen die gelinkt zijn aan Wereldoorlog I in Limburg. Daarvoor hebben we jou hulp nodig!

Registreer je eigen projecten

Plan je vanuit je eigen vereniging of gemeente een project, lezing, tentoonstelling, studiereis ... rond de herdenking van de Groote Oorlog in Limburg, geef ons dan de basisinformatie (datum, locatie, korte inhoud, contactgegevens, eventueel passende foto) over je project door. We zorgen ervoor dat je project de nodige aandacht krijgt via de website www.limburg1914-1918.be.

Deel je verhaal met anderen

Als je interessante verhalen of gebeurtenissen kent die gelinkt zijn aan de Eerste Wereldoorlog in Limburg, kan je die verhalen delen met de rest van Limburg. Op de website www.limburg1914-1918.be kan iedereen zo nagaan wat er waar en wanneer gebeurd is in zijn eigen omgeving. Zo vormt jouw verhaal een belangrijke schakel in het groter Limburg WO I-verhaal!

Heb je een interessant project of verhaal, bezorg het ons dan per e-mail (pcce@limburg.be) of neem contact met ons op (011 23 75 75) om je verhaal door ons te laten registreren.

JE KAN JE PROJECT OF VERHAAL OOK RECHTSTREEKS REGISTREREN VIA DEZE WEBSITE